Vitalife

Egészséges életmódról, diétáról, sportról, személyes tapasztalatokról

Éééés elkezdődött...;)

2016. szeptember 12. 13:30 - vitalife

20160912_131803_2.jpg

Kicsit fáradtan, kialvatlanul zártam az előző hetet, de annál több élménnyel gazdagodtam! Elkezdődött ugyanis a suli…az első hét sem a lazulásról szólt, lévén, hogy levelező tagozaton azért nem úgy működnek a dolgok, mint nappalin.

Szóval elég tömény és fárasztó reggeltől estig, heti 5 nap bent ülni az órákon, de a végeredmény a fontos, és úgy érzem lesz elég akaratom és kitartásom ehhez is, és ez is sikerülni fog! Vannak húzós tantárgyak, és vannak olyanok is, amiről már most tudom, hogy nem fogom szeretni (hozzáteszem tök felesleges is ezen a szakon, na de mindegy…). Azt viszont váltig állíthatom, hogy az anatómiát és a mikrobiológiát már most IMÁDOM, annak ellenére, hogy mindenki azt mondta, hogy ezek a tárgyak nagyok kemények lesznek! Valóban azok, de nagyon érdekel, és pont ezért fog menni…nem mellékesen nagyon jó tanárt is kaptunk, aki  jól és érdekesen magyarázza el a dolgokat, szóval szerintem a vizsgán sem lesz gáz! ;) Legközelebb október elején lesz újabb konzultációs hét, amikor már zh is lesz, úgyhogy addig is lehet tanulni!

A kisfiam pedig nagyon élvezte a budapesti életet, apukával felkeresték a létező összes játszóteret (na jó, erős túlzással, de azért voltak pár helyen) :) , sétálgattak, kirándultak, amikor nekem lyukas órám volt, akkor meglátogattak, este pedig együtt csináltunk valami közös programot. Nagyon élvezte a jövés-menést a kis manó, nem hiába anyja fia… szereti a nyüzsit! :D Tőlem is most mindenki azt kérdezi, hogy hogy mertem ebbe belevágni, hogy fogom ezt bírni?! Aki igazán ismer, az tudja, hogy milyen vagyok, hogy nem szeretem az álló vizet, és hogy energia van bennem bőven, így ez is menni fog. Emellett számtalan más dolgot is csinálok, ja és még gyereket is nevelek… és mielőtt bárkiben is felmerülne… nem napi 5 percben foglalkozom csak a kisfiammal! ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vitalife.blog.hu/api/trackback/id/tr8711696915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása